Over ons

Al onze fysiotherapeuten zijn met zorg geselecteerd. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat al onze fysiotherapeuten dezelfde visie delen als Noah Fysiotherapie. Een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat de behandeling niet stopt op de praktijk. Uit ervaring weten wij dat wanneer de patiƫnt taken mee naar huis krijgt dit zijn herstel bevorderd en dit is dan ook iets wat al onze fysiotherapeuten heel goed door hebben.

Niet zomaar behandelen

Om een goed beeld van de ernst van jouw kwetsuur te krijgen en zo het juiste behandelplan samen te stellen gaan wij eerst een gesprek met jou aan en zullen we zorgvuldig onderzoek doen naar de aard van je kwetsuur. Hierdoor zullen wij geen tijd verspillen met een foutieve behandeling en kunnen wij direct het probleem aanpakken.

Wij behandelen natuurlijk niet om het behandelen zelf; Wij behandelen voor een zo snel mogelijk herstel. Vandaar dat wij ook kunnen adviseren om te stoppen met behandelen als er geen progressie meer geboekt kan worden. Natuurlijk zouden wij ook meer behandelingen kunnen aanraden als 100% herstel in de vooraf verwachte behandelingsduur niet is bereikt. Natuurlijk bepaalt de klant uiteindelijk wat hij/zij met deze informatie doet.

P

Wij streven altijd naar 100% herstel.